+40 0748 171 798

Software DevelopmentSoftware Development Laboratory      Software-ul joacă un rol cheie în aproape fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv în transport, comunicare, economie și asistență medicală. Ne bazăm pe software pentru a îndeplini sarcini complexe și vitale pentru noi, cum ar fi gestionarea finanțelor, împărtășirea datelor, diagnosticarea bolilor, zborul sau conducerea.

      Complexitatea acestor sarcini, deși este transparentă pentru noi, ea nu dispare: este încorporată în software-ul de care depindem ca și civilizație.

      Într-un astfel de scenariu, software-ul nu poate fi înțeles fără datele sale, iar datele devin valoroase doar datorită software-ului care le analizează. Cu alte cuvinte, ingineria software își propune să gestioneze complexitatea software-ului, ținându-l sub control.
      Ingineria datelor se concentrează în schimb pe modul de colectare, stocare și procesare a unor cantități uriașe de date, care pot fi analizate pentru a culege informații și pentru a sprijini activitățile de luare a deciziilor.