+40 0748 171 798

Despre noi

AVESTIM SOFTWARE

Este o companie de dezvoltare electronică din România, cu misiunea de a realiza prototipuri personalizate pentru afacerea dumneavoastră

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul securității cibernetice/PenTesting, venim în ajutorul persoanelor fizice și juridice prin dezvoltarea de soluții inteligente pentru prevenirea posibilelor atacuri de hacking.

Printr-o combinație a experiențelor noastre în domeniul securității cibernetice, dezvoltării web, dezvoltării hardware, robotică și rețelelistică, dobândim expertiză și cunoștințe unice în învățarea automată și inteligența artificială și am câștigat un avantaj pe piața IoT.

Superior Services

Cyber SecurityExercițiile noastre acoperă totul, de la erori de bază la vulnerabilități avansate.

Dezvoltare hardwareAnsamblurile electronice funcționează corect numai atunci când sunt combinate cu circuitele potrivite.

Dezvoltare SoftwareCadrul de dezvoltare software oferă soluții inteligente pentru afacerea ta.

Dezvoltare WebAjutăm adesea companiile să construiască și să lanseze site-uri de web commerce, precum și aplicații personalizate.

GDPROferim soluții pentru a preveni furtul datelor personale și pentru a opri atacurile civernetice.

RețelisticăInginerii de sistem din laborator vă ajută să personalizați și să securizați rețelele de internet, serverele, casa inteligentă, mașinile bazate pe inteligența artificială.

Echipa noastră

Cyber Security

Edi TIMOFTE
Cyber Security Senior

Dezvoltare Software

Robert TURLIUC
Software Developer


Iulian Ionescu
Network


Cristi Dascalu
Robotics
Web Developer

Dezvoltare hardware

Ovidiu CHIRAS
Hardware Developer


Ana BRADATAN
GDPR
SEO